Intrebari frecvente

In cate limbi se poate efectua navigarea? 
Momentan singura versiune disponibila este cea in limba romana, urmand la scurt timp si lansarea versiunii in limba engleza.
Trebuie sa ma inregistrez pentru a putea cumpara? 
Daca te inregistrezi si intri in „Contul meu”, poți vedea în ce stadiu se găsește comanda și facturile corespunzătoare în timp real, fără a fi nevoit să completezi informația personală de câte ori cumperi.
Pot comanda un produs si prin telefon?

Da, pentru a plasa o comanda telefonica  poti apela numarul de telefon 0757.104.103 si un consultant te va ajuta pas cu pas.

Daca imi uit parola, cum pot sa o recuperez?
O poți recupera accesând „Contul meu” in pagina de login, unde există opțiunea de a solicita să ți se trimită un e-mail prin care ți se permite schimbarea parolei.
Dupa ce m-am inregistrat, cum pot sa modific informatiile personale? 
În secțiunea „Contul meu”, la „Informații personale” poți accesa și modifica informația personală.
Pot cumpara online in siguranta pe site? 
Da. Poți cumpăra liniștit în timp ce noi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că dispunem de resursele necesare pentru a garanta un proces de cumpărare sigur și protecția datelor personale.
Pot comanda si din afara tarii?

Comenzile facute pe www.semporia.ro sunt livrate doar in Romania.

Pot sa returnez produsele comandate?

Conform "Termeni si conditii" produsele comandate pot fi returnate, in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu toate etichetele intacte si documentatia aferenta), in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire, fara obligatia invocarii vreunui motiv si fara impunerea unui anumit serviciu de curierat. 

Exista si produse pe care nu le pot returna?

Nu pot fi returnate produse precum chilotii sau costumele de baie.

In cat timp imi primesc banii inapoi?

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs.