Returnare Produse

« Retragerea din contract » se refera la dreptul dvs legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos :

a) Returul se poate face in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere. In acest caz, va rugam sa ne aduceti la cunostinta  decizia dvs, trimitand un e-mail la adresa sau telefonic, la numarul: 0757.104.103, Departamentul Relatii cu Clientii. Pentru derularea procedurii de retur, este obligatorie completarea formularului de retur primit impreuna cu produsele. Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

(i) Motivul pentru care returnati marfa, in cazul in care doriti sa-l inscrieti

(ii) Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, Banca la care este deschis contul, Nume titular cont bancar;

(iii) Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor

(iv) Semnatura dvs si data completarii la partea de jos a documentului ;

Dorim sa va atentionam ca returnarea produselor catre Semporia neinsotite de formularul de retur completat corect si lizibil, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului respectiv, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

b) In cazul in care returnati o pereche de pantofi, acestia trebuie ambalati in cutia lor originala. Daca obiectul returului este un articol de imbracaminte sau un accesoriu, acestea trebuie insotite de etichetele originale ale producatorului. Daca articolul de imbracaminte pe care il returnati include si un accesoriu (exemplu : o bluza ce include un colier), va rugam sa le trimiteti pe amandoua, asa cum au fost livrate initial. Atat produsele, cat si ambalajele originale trebuie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, fara a fi suportat deteriorari ulterioare.

Foarte important : pentru a putea respecta cerintele procedurii de retur, va rugam sa pastrati atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa.

c) Introduceti factura si formularul de retur in cutia in care se afla produsul de returnat, ambalat conform cerintelor de mai sus. Sigilati bine coletul.

d) Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de dvs, retururile putand fi efectuate atunci cand : marimea produsului a fost gresit aleasa, v-ati razgandit in ceea ce priveste alegerea facuta (model, culoare, produs) sau nu ati fost gasit la adresa pe care ati furnizat-o.

e) In vederea returnarii marfurilor, va rugam sa folositi serviciile unei firme de curierat rapid. Nu expediati produsele prin intermediul Postei Romane ! Adresa la care se returneaza produsele cumparate si care se regaseste si pe formularul de retur este : ERROS FASHION DESIGN 2004 S.R.L – Strada Viilor, nr.10, Pitesti, Arges

f) Restituirea contravalorii marfurilor returnate de dvs se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ti anuntat cu privire la decizia dvs a returna marfa. Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de dvs in formularul de retur, in cazul in care ati achitat comanda ramburs sau direct in contul asociat cardului dvs, atunci cand ati efectuat plata comenzii online. Va informam ca ne rezervam dreptul de a amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor returnate de dvs.

g) In cazul in care solicitati inlocuirea produsului returnat cu un altul, pentru acest nou produs este necesar sa plasati o noua comanda pe care o veti achita separat, prin metoda de plata dorita.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnări:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: